Styrkeløftklubben ASK-Fræna ble stiftet 28.8.2005.

Klubben har sitt tilholdssted hos Elnesvågen Treningssenter AS, i sentrum av Elnesvågen. Treningssenteret har egen avdeling for styrkeløft og trening med frivekter, og samarbeider med SKA-Fræna. Styrkeløftavdelingen er fullt utstyrt med konkurranseutstyr for styrkeløft.

Klubben har fellestreninger på mandag-onsdag og fredag fra 18.00-20.00. Klubbens satsingsområder har vært benkpress i disse 10 årene, men også styrkeløft vil det bli satset på om rette ildsjelen dukker opp for å kunne følge opp utøvere som ønsker å satse på dette. Det blir gitt svært gode betingelser fra både klubben og treningssenteret for ildsjeler som ønsker å melde seg inn i klubben. Arbeidet vil bestå av å rekruttere nye utøvere, samt følge de opp i deres treningsarbeid, og da først og fremst i fellestreningene.

Klubben har gjennom disse 10 årene oppnådd å få norgesmestere, europamestere og verdensmestere i benkpress. I tillegg har klubben utøvere som har satt norgesrekorder, nordiske rekorder, europeiske og verdensrekorder i benkpress.

Ønsker du å melde deg inn i SKA-Fræna for å satse på benkpress eller styrkeløft, er det bare å ta kontakt med klubben for mer informasjon. Alle aktive som signerer utøverkontrakt i SKA-Fræna, trener svært rimelig hos Elnesvågen Treningssenter AS. Klubben har egne og uttestede programmer for benkpress, samt at du får trene sammen med, og gitt den beste veiledning av klubbens erfarne og meritterte utøvere både nasjonalt og internasjonalt.

Da var det bare å ta kontakt for innmelding:-) Kanskje blir du den neste norgesmesteren for klubben?

Ring 911 21 560 eller send mail til sv-o-far@online.no

Del denne siden