Styrkeløftklubben ASK-Fræna tar oppdrag!

For å få inn penger til drift av klubben, så tar vi på oss alle mulige slags oppdrag mot kontant betaling/Vipps. Det koster en del for våre utøvere å reise rundt på stevner i Norge og Norden, samt EM og VM. 

Vi tar på oss ulike flytteoppdrag som f.eks fra leilighet til leilighet, eller fra hus til hus. Tømming av hus, leiligheter eller lagerrom til avfall eller annen lagring, gjør vi også. Tunge oppdrag som bæring av piano og safe m.m, er noe vi styrkeløftere har spesialkompetanse for. Større piano, store safe o.l, må derimot befares. Ellers tar vi på oss alle mulige oppdrag av interesse på kveld, helg og i ferier.

Innenfor en radius på 25 km, kommer vi om nødvendig på gratis befaring, og for å bli enige om fastpris eller timepris. Vi kan stille med 1-7 personer, avhengig av oppdrag og avtale.

Vi kan enten stille med bare mannskap, eller mannskap og varebil på 15 kubikk.

Vår lave priser betinger at vi kun tar 100 % ansvar for eget utstyr og personell, om uhellet skulle være ute. Dette gjelder fra befaring til oppdrag utført. Vi kan utføre oppdraget med 100 % enkeltforsikring på oppdraget, men da til en helt annen pris + moms og egenandel. Dette avtales eventuelt på forhånd. 

Vi gjør vårt beste og er pålitelige og effektive i vårt arbeid.

Tlf. 911 21 560