Styrkeløftklubben ASK-Fræna tar oppdrag!

For å få inn penger til drift av klubben, så tar vi på oss alle mulige slags oppdrag mot kontant betaling/Vipps. Det koster en del for våre utøvere å reise rundt på stevner overalt både nasjonalt og internasjonalt. 

Vi tar på oss ulike flytteoppdrag som f.eks fra leilighet til leilighet, eller fra hus til hus. Tømming av hus, leiligheter eller lagerrom til avfall eller annen lagring, gjør vi også. Tunge oppdrag som bæring av piano og safe m.m, er noe vi styrkeløftere har spesialkompetanse for. Større piano, store safe o.l, må derimot befares. Ellers tar vi på oss alle mulige oppdrag av interesse på kveld, helg og i ferier.

Innenfor en radius på 30 km, kommer vi om nødvendig på gratis befaring, og for å bli enige om fastpris eller timepris. Ingen tilkjøring. Oppdragene startes og avsluttes ved flyttstedene. Vi kan stille med 1-6 personer, avhengig av oppdrag og avtale.

Vi kan enten stille med bare mannskap, eller mannskap og varebil på 15 kubikk. På de fleste normale oppdrag stiller vi med 2 mann og bil.

Styrke er vår spesialtitet og vi har med tiden opparbeidet oss svært god kompetanse i flyttebransjen. Vi er effektive og holder på til oppdraget er utført!

Tlf. 911 21 560