Koronoaviruset: Ny oppdatering!

Ny informasjon i forhold til betaling av trening m.m pr. 25.3.2020

Myndighetene har nå bestemt å forlenge nedstenging av store potensielle smitteplasser frem til 13.4.2020. De vil komme med ny vurdering rett før denne datoen. 

Avtalegirokundene som er berørt av coronastenging hos oss får derfor ingen oppsigelsestid etter at bindingstiden er over, siden det nå er blir stengt i tilsammen 1 mnd.

Kontantkunder som ønsker å få plusset på tiden de tapte pga coronaviruset, må komme i betjent tid når vi åpner igjen, for å få gjort dette.

Avtalegirokunder har betalt for april når trekket gikk ca. 20.3.20. Neste trekk går ut mellom 10.4.20-15.4.20 og trekkes 20.4.20. Mange avtalekunder har sendt meg melding om at de ønsker å la trekkene gå til coronastengningen er over. De sier de vil bidra for at gymmet skal bestå. Tusen takk til de som velger dugnad for gymmet. Jeg vil etter at vi har kommet godt i gang igjen, se på hvordan jeg kan takke dere. 

Det er ikke alle som har mulighet til å bidra med dugnad på denne måten. Kontrakten blir fryst for dere i 1 mnd for mai. Dere må derimot gi meg beskjed om dette kun på denne nyopprettede mailadressen innen 9.4.20:

elnesvaagen-treningssenter@outlook.com

Det verste er ikke å få trent og vi får bare håpe at pandemien blir under kontroll så snart som mulig. Kunne f.eks sluppet inn grupper på 5 om gangen etter bestilt tid på nett. En kunne trene med 3-4 meters avstand, hansker og god vask av hender før og etter trening. Kanskje blir dette en mulighet etter påske. Vi får se. 

God påske!

Mvh

Svein Olav Farstad

Elnesvågen Treningssenter 

Tlf. 911 21 560